دومين همايش ملي زبان شناسي، کتيبه ها و متون برگزار مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي پژوهشگاه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مرضيه صناعتي رئيس دبيرخانه دائمي همايش‌هاي پژوهشکده زبان‌شناسي، کتيبه‌ها و متون با اعلام اين خبر موضوعاتي همچون گويش‌هاي ايراني، زبان شناسي نظري و کاربردي، رده‌شناسي، پژوهش‌هاي ميان رشته‌اي، زبان‌شناسي تاريخي و تطبيقي و واژگان نگاري را از محورهاي اين همايش برشمرد.

به گفته وي کتيبه‌ها، زبان‌ها، و متون ايراني و تطبيقي، واژگان نگاري، تاريخ، اساطير و فرهنگ ايران باستان، متون و کتيبه‌ها و نسخه‌هاي خطي و اسناد تاريخي دوره اسلامي از ديگر موضوعاتي است که در اين همايش در قالب سخنراني مورد بحث و بررسي قرار خواهد گرفت.

صناعتي نشست مشترک با حضور استادان خارجي در زمينه تاسيس مرکز مطالعات زبان فارسي در کشورهاي حوزه تمدن ايراني را از برنامه‌هاي مهم و جانبي اين همايش دانست.

وي برگزاري نمايشگاهي از دستاوردهاي پژوهشکده زبان شناسي، کتيبه‌ها و متون و بازديد از باغ کتيبه‌ها واقع در کاخ موزه نياوران را از ديگر برنامه‌هاي جنبي اين همايش عنوان کرد.

پژوهشکده زبان شناسي، کتيبه‌ها و متون در قالب فراخواني از تمامي پژوهشگران و علاقه‌مندان دعوت کرده است تا 15 آبان ماه مقالات خود را حول محورهاي ياد شده به دبيرخانه اين همايش به نشاني خيابان امام خميني، نبش سي تير، موزه ملي ايران پزوهشکده زبان‌شناسي، کتيبه‌ها و متون و يا به نشاني rclit_miras@yahoo. Com ارسال کنند.

گفتني است پژوهشکده زبان‌شناسي، کتيبه‌ها و متون در سال 1376 با توجه به پژوهش‌هاي انجام گرفته و در حال اجراي سال‌هاي قبل همچون زبان شناسي و گويش در ادامه طرح جمع آوري نمونه‌هاي گويشي، تدوين اطلس زبان شناسي ملي ايران، مطالعات کتيبه خواني و قرائت کتيبه‌هاي نو يافته در حفاري‌هاي باستان شناسي به زبان‌هاي ايراني و غير ايراني ايلامي، اکدي، آرامي، اورارتويي و کتيبه‌ها و متون دوران اسلامي تاسيس شده است. /120

انتهای پیام/

کد خبر 1387072933